tisdag 5 januari 2010

Kli kli kli..

Isande kall trettondagsafton idag. Passade bra med inomhusaktiviteter och julen städades bort idag, nu är det vår på gång i holken!! Vi har ätit middag tillsammans med goda vänner och sitter nu i soffan och tittar på när juniorerna spelar hockey..

Fick tips på att linfröolja i maten kan fungera mot Eltons torra hud, det skulle verkligen vara kanon, ska införskaffas imorgon. Torr hud = klåda = hud går sönder.. ond cirkel för Elton som leder till mer och mer kliande. Det är besvärligt att ha strut på huvudet på honom oxå, vill inte lämna honom ensam hemma med den på om det inte är absolut nödvändigt..Det här är hans kliigaste period, varje år hinner jag glömma hur det var året innan och tycker att han kliar jättemycket, tills jag minns hur han såg ut då.. Jaja största delen av året är faktiskt bra = han kliar inte mer än andra hundar.


1 kommentar:

Cafe Rävasten sa...

Hej kompis jag är så deppad att vi inte lyckats pricka in en enda natt denna gång tips en god bok är aldrig fel ...ha 2 bra nätter jag sover åt dig kram Lena