söndag 18 oktober 2009

Full rulle

Riktigt upptempo denna söndag minsann. Startade dagen med en cake of the day - gammaldags mjukpepparkaka som egentligen skulle ätits tillsammans med glöggen igår, men som tur var fanns det en skvätt glögg kvar som fick drickas upp till förmiddagsfikat.

Vi har även varit flitiga och travat in veden som vi hämtade igår, det här med ved är en av Eltons favoritsysslor och han hjälper mer än gärna till...Det sinkar oss en aning kan man säga eftersom han helst bär vedklabbarna i fel riktning.. Kakan var i ugnen under tiden så det passade bra med fika efter lite förmiddagsjobb. Efter lunch åkte vi ut till Gammelstad och tände ljus på kyrkogården. Vi var inte de enda som hade det på agendan den här helgen och det är inte så konstigt när det blir så vackert med alla lyktor och ljus nu när det börjar bli mörkt på kvällarna.

Tåget tillbax till Umeå. Spännande idag eftersom vi delade kupé med två andra stora hannar..Elton låter gärna lite till en början, antar att han hoppas sätta sig i respekt, men det här var riktigt stora killar så det var inte just lönt. Ganska snabbt insåg han att det bästa han kunde göra var att lägga sig ner på mina fötter och färdas sovande till Umeå. Nu har vi ätit lite och duschat så det är väl bara sängen kvar..





1 kommentar:

♥ Fyra årstider sa...

Jag har tagit kort på hundar två dagar i rad nu..det är inte lätt.
Kram Lotta