tisdag 3 november 2009

Ta 1 betala för 2

Regn och rusk idag igen. Sovmorgon för mig och Elton så vi startade dagen med en lång promenad där vi även lyckades klämma in en ganska rejäl runda i skogen. Dagens happening har annars varit att handla mat på Willys (vi är en aning lättroade jag och Sandra, något gott i kylen så tindrar ögonen..).

Jag brukar aldrig kolla kvitton när jag handlat. Oftast tar jag inte ens med dem från kassan men ibland får jag det stucket i näven och då brukar jag knöla ner det i närmsta ficka eller i kassen med matvaror. Så var det idag. När jag sen hittar kvittot igen brukar jag kasta det i soporna utan att veckla upp det. Så borde jag gjort även idag, men - min vana otrogen - tittade jag faktiskt på kvittot och upptäckte att jag betalat dubbelt för glöggen. Ta 1 betala för 2 liksom. Inte så bra deal men det positiva är att vi ikväll har druckit stans exklusivaste lättglögg!! Det ni!

Dessutom fick jag glöggen så här fint serverad av Sandra som var kvällens glöggchef. Väl värt varenda krona och nej - jag tror knappast att jag kommer att bryta min goda vana att strunta i att kontrollera att de som jobbar i kassan på mataffärerna sköter sitt jobb. Vem behöver ett extra stressmoment i vardagen? Inte jag..

Inga kommentarer: