söndag 8 november 2009

Fars Dag

Regn och rusk idag med, fy så trist! Jag och Elton startade dagen med 1,5 timme promenad precis som igår. Det är så skönt att bara kunna gå utan att kolla på klockan. Idag var det inte halkigt heller så det gick att hålla bra tempo. Vi hittade upp till Stadsliden/Gammlia och det såg nästan precis ut som på Hägnan. Kanske kan man hoppas på att de har någon form av julmarknad där närmare jul?

I avsaknad av närvarande fäder gick jag och Sandra till fiket här i centrumhuset på Ålidhem och firade våra pappor med kaffe och kaka. Det finns alltid anledning att fira.

Middag igår blev havregrynsgröt så idag var jag sugen på något mer helgaktigt - pizza kanske - men förhandlade med mig själv och bestämde mig för att fixa till den goda, gula majssoppan så jag har mat för fler dagar. Som belöning fick jag istället köpa en tidning och då såg jag att det kommit ett nytt nummer av Lantliv. Bra deal!

Annars känner jag mig inte så kaxig idag. Har ont i den vanliga, dumma visdomstanden och då får jag även huvudvärk så jag har försökt knapra i mig lite Ipren. Tänkte följa Karin till stallet och titta på när hon trimmade Tindra i ridhuset men jag kände mig inte så peppad. Kollade VC-hoppning istället och nu blir det läsa lite bok och duschen innan vi gör kväll. Tidig morgon imorgon.


2 kommentarer:

mamman sa...

Hej älsklingen!
Hoppas att det ger med sig i din tand. Jag vet ju att din tandstatus är den bästa - inga hål på dryga trettio år! Men kanske är det så att den där tanden som inte kan bestämma sig för om den ska vara eller inte vara borde plockas bort? Kan du inte kolla med tandläkaren när du kommer hem på jullov?
Bra att du och Sandra firade papporna. Du fattades förstås hemma hos din pappa, men Caisa och Mikael dök upp och tillsammans försökte vi äta så mycket tårta som vi bara kunde få i oss. Men halva tårtan är ändå kvar....

Gissa vem som ringer dig i morgon kväll?!
Kramen mamma

Linda sa...

Det där med visdomständer är inte kul. Jag brukar också få känning lite då och då i en sån tand.
Det gör ont!
Hoppningen på tv har jag totalt missat! Det var som f*n.

Det där med promenader och fika med vänner lät ju helt underbart härligt! Sånt ska jag också göra då jag kan gå igen.