söndag 7 augusti 2011

Det händer i hallen













Det skulle bli ett litet projekt - fixa till väggen i hallen där den nya mindre elcentralen blottade lite gammal ful tapet som dolt sig under den gamla lådan. Som vanligt när vi sätter igång tenderar projektet att öka i omfattning vartefter tiden går..


Jag älskar verkligen den här tapeten (som i botten är turkos även om min kamera vägrar gå med på det) och skulle gärna haft den på alla väggar, men då skulle vi nog inte bli klara förrän till jul. Vi började med den "enkla" väggen (där första våden visade sig ta flera timmar att få på plats) och insåg att det skulle krävas alltför mycket blod, svett och tårar om vi skulle tapetsera alla väggar. Eländet visade sig nämligen helt omöjlig att skära. Vi testade 3 olika knivar (varav en splitt ny) men det slutade med att vi fick klippa tapeten med kökssax... shit så proffsigt det kändes =). Nu blir resten av väggarna målade vita och det blir likaså bra det.

2 kommentarer:

Linda sa...

Jisses vad ni fixar ocg grejar!! Måste snart komma och kika hur det ser ut. Kaffe snart igen??

Mia sa...

Absolut! Försöker hålla igång Marias hästar den här sista veckan innan hon kommer hem + är förkyld + är lite kattvakt hos mamma och pappa...så..nästa vecka? Låter det OK?