torsdag 22 april 2010

Hej hopp i sommarhagen



Alla bilder från HM

Är det ett fenomen eller är det bara jag som inför varje sommar är fast besluten att sommargarderoben ska förnyas med x antal lätta, luftiga och feminina sommarplagg aka klänningar?? När katalogerna dimper ner i brevlådan känner jag varje gång - varje gång - att så här är det ju jag ska se ut i sommar - feminint avslappnad med bruna ben, lite blommor nonchalant nedpetade i den solblekta sommarmanen och ett lyckligt leende på läpparna. Sommar, sol och semester. Åh tänk så härligt..

Hittills har det varje år slutat med att jag tillbringat hela sommaren iklädd gamla urblekta shorts och någon sunkig T-shirt. Benen bleka efter att ha varit instängda i ridbyxor alla solvarma dagar. Nya bikinin togs aldrig fram ur byrålådan (lika bra att slita på den gamla). Solbrillorna blev kvar på köksbänken (slarvar ju ändå bara bort dem hela tiden, lika bra att lämna dessa hemma) och klänningarna - ja de hängde kvar i affären när hösten kom..

Nu gott folk ska det bli annorlunda!! Ja minsann. I sommar, då ska klänningarna på. Här ska det bäras klänning både vardag och söndag, nu börjar jakten på den perfekta sommargarderoben...





Inga kommentarer: