onsdag 21 september 2011

Lyx i fjällen

Vår fjällweekend var inte direkt så spartansk som man skulle kunna tro när man tänker på fjällvandring. Vi bodde på ett supermysigt ställe i Abisko, bara någon minut från Abisko Östra, perfekt avstånd att hoppa av och på tåget.
De har både stugor med 6 bäddar och dubbelrum i hotelldelen. Dessutom en superfräsch sällskapsdel (för de som orkade vara vakna lite längre på kvällen än vad vi klarade av..) och en fin restaurang. Vi bokade ett helt weekendpaket med frukost, middag och lunch i form av matsäck att ta med ut på vandringen. Jätteskönt att slippa tänka på att laga mat eller städa, bara att koppla av och slå sig ner vid dukat bord. Vi somnade ungefär halv tio varje kväll och sov till åtta, länge sen jag varit så utvilad kan jag lova..
Alla som jobbade där (även ägarna) var supertrevliga och stämningen var väldigt familjär, jag tror vi ska försöka återvända dit när det kommer snö..

Klicka på bilden så kommer du (förhoppningsvis) till hemsidan och får se lite bilder. Vi glömde såklart att ta fram kameran..

Inga kommentarer: