måndag 15 juni 2009

Kalla mig prinsessa

Vem döljer sig bakom anonymiteten på nätet?

Kriminalroman av Sara Blaedel som även skrivit Pulver. (Även den läsvärd!)

Våldsroteln vid Köpenhamnspolisen får in en anmälan om en grov våldtäkt på en ung kvinna som just varit på sitt livs värsta dejt. Mannen som hon hade träffat på nätet var inte alls den han utgett sig för..

En riktig upptempobok som passar varma sommardagar när man behöver en bok att läsa på stranden. Lättläst och snabbläst. Kommer nog knappast att minnas den så länge men bra underhållning för stunden.
Passar deckar- och/eller bokrookies =) eller kanske dig som blivit alltför förtjust i nätdejting..

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag har ett boktips för lata sommardagar. "Gods behaving badly" heter den och den var både lättläst och underhållande. Handlar om antikens grekiska gudar, som numera är tämligen sysslolösa och lever i en sjaskig lägenhet i London. Rekommenderas varmt!

/Marie

mamman sa...

Hej älsklingen!
Bra att du tänker på oss boknördar som börjat trappa ner...kanske dags att trappa upp igen! Snart ligger ju "lata semesterdagar" framför mig - hm, undrar vad maken tillika din fader tycker om det!
Är det din egen bok? Eller ett biblo-lån?

Mia sa...

Tack Marie för boktipset, alltid uppskattat!

Boken är en biblo-bok, det blir nog oftast såna eftersom jag fått vissa klagomål på den alltför överfulla bokhyllan med böcker i dubbla rader på varje hylla..