söndag 1 juni 2008

Prinsessan har flyttat

..eller egentligen flyttade hon från mig upp till Linda och Jane i Haparanda redan sista mars, men nu är hon såld, alla papper är överlämnade och jag är inte hästägare längre - för första gången på nästan 20 år..det känns lite konstigt, men var sak har sin tid...
Det är två jättegulliga tjejer som har henne nu så det känns jättebra. Kanske har de tänkt tävla, de har nog inte riktigt hunnit känna sig för och bestämma än, det är ju en ganska speciell häst att sitta på..
I sommar blir det ridning på den fina vita islandshästen Sòlò som gäller. Det blir sommarlov det!

2 kommentarer:

mamman sa...

Hej vännen!
Det är så sant att var sak har sin tid och det viktigaste är att leva i nuet och göra det bästa av just den här stunden.
Prinsessan kommer att ha det gott i Haparanda. Vare sig Jane och Linda vill tävla eller bara ha en härlig kompis att rida på "hemmaplan" så har de bara att välja!
Lycka till alla "flickor i Haparanda", men framförallt du lilla älsklingen både med tentan på torsdag och fortsatta studier mot ett mål som kommer allt närmare...
Kramen från mamma!
PS På Öland har jag för mig det finns mer än Ölandstok...bl a finns det en hästuppfödare som lyckats framställa en alldeles speciell häst - Orbison - kanske kommer de flera sådana längre fram. Lagom till du tar din examen! I så fall - lånar du ut den till din gamla mamma nån gång?!

Anonym sa...

Hej!

Hoppas att tentan gick bra och att du nu kan få ta det lite lugnt ett tag efter och njuta i värmen =)

Med oss är allt bra, vi har varit och låtit Soya bada idag, men feg som hon är simmade hon inte nåt utan stannade när vattnet nådde magen =)

Ha det så bra, det är inte så länge kvar tills vi kommer upp!
KRAM VO