torsdag 28 april 2011

En vanlig dag

börjar vi alltid med sisådär en halvtimmes promenad jag och tiger. Just nu njuter vi i stora drag av det vackra vädret på morgonen, ännu lite kyligt vid den tiden men så ljuvligt att starta dagen med att vädra lite frisk luft.. (OK jag lät inte riktigt så här positiv när det ösregnade i tisdags..)
Elton tror att han är en unghund som aldrig gått i koppel förut..
Annars tuffar skolan vidare, nu sista veckorna - slutspurten - inför lovet. Längtar efter att vara lite skolledig och jobba istället även om det är hur roligt som helst att gå i skolan. Faktiskt.

Idag fick vi nästan göra en lumbalpunktion på egen hand, vår överläkare lämnade oss två kandidater + en underläkare med orden "det här får ni fixa, det är bra att träna". Hmm..stabilt. Sticka en lång nål i ryggen för att tappa ut vätska från ryggmärgskanalen. Utan handledning. Vet inte om det ens ingår i kursen, vi har aldrig fått instruktioner eller någonsin sett någon utföra ingreppet (eller tja underläkaren hade väl provat nån gång..) och dessutom var det väl kanske inte den bästa patienten att testa på..vi tog det säkra före det osäkra och ringde narkosjouren som kom och hackade lite hud istället. Det ska visst vara en styrka att inse sina egna begränsningar också..men ärligt..det såg inte så himla svårt ut =)




Skönt med fredag imorgon och ledig helg. Luktar brasa och korv om den här helgen.


Inga kommentarer: