torsdag 16 augusti 2012

Golv i grått

I helgen blir det stughelg för hela slanten. Vi har ju inte direkt hunnit vara där så mycket senaste veckorna och om vi ska bli något så när klara med övervåningen innan vi stänger för vintern är det nog dags nu..
Golvet är vi åtminstone klara med och jag blev verkligen supernöjd! Bestämde tidigt att det skulle vara grått till de vita väggarna för att det inte skulle bli alltför vitt (men hann såklart bli lite nervös på vägen - tänkt om det skulle kännas mörkt och trist?) Hittade en jättefin gråfärg som var näst intill luktfri och helt underbar att stryka ut - superdryg verkligen! - på Nordsjö. Tycker de är väldigt trevliga där och bra på att hjälpa till när man söker någonting.



Så här mörkt är golvet inte i verkligheten men ytan är precis så här som på bilden. Bara lätt slipad med sandpapper och kloss innan målningen för att färgen skulle fästa på den gamla. Nya färgen är ganska blank för att den ska vara mer lättskött.

Korgstolarna fick en omgång med vit sprayfärg för några somrar sen och äntligen har de fått en fin plats att stå på därde förhoppningsvis kommer till användning..

Inga kommentarer: