Släng i en tesked malda kardemummakärnor i mjölet bara och skippa den andra kryddningen - klart!
måndag 25 oktober 2010
Kardemumma-mums
Införskaffade Krisprolls Kardemumma häromveckan och de hade strykande åtgång. Kardemumma är mums-mums! Tänkte baka egna skorpor i lördags men tidsbrist gjorde att det där med torkning kändes som överkurs. Slängde istället ihop biscotti (som sköter sig själv i eftervärme x antal timmar..) och kryddade dem med kardemumma. De blev kanonbra (ingen falsk blygsamhet här inte..). Inte lika luftiga förstås eftersom det är en massa i ägg i de här små italienarna men ändå. Mums!
.JPG)
Släng i en tesked malda kardemummakärnor i mjölet bara och skippa den andra kryddningen - klart!

Släng i en tesked malda kardemummakärnor i mjölet bara och skippa den andra kryddningen - klart!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar